Sadang, Jonaid Mustapha, Macaronsing, Sittie Inshirah P., Alawi, Narima M., Taib, Normala M., Pangandaman, Hamdoni K.. (2021). Hypertension Self-Care Management During COVID-19 Pandemic Crisis in the Meranao Tribe: A Phenomenological Inquiry (Vol. 24 No. 2). Depok: Fakultas Keperawatan UI.

Sadang, Jonaid Mustapha, Macaronsing, Sittie Inshirah P., Alawi, Narima M., Taib, Normala M., Pangandaman, Hamdoni K.. Hypertension Self-Care Management During COVID-19 Pandemic Crisis in the Meranao Tribe: A Phenomenological Inquiry. Vol. 24 No. 2 Depok: Fakultas Keperawatan UI, 2021. Jurnal.