Purba, Ambrosius, Setiawan, Setiawan, Goenawan, Hanna, Lesmana, Ronny, Tarawan, Vita M., Rosdianto, Aziiz Mardanarian. (2018). Correlation Physical Activity, Energy Balance, and Metabolic Syndrome of Physical Fitness in Elderly Age Group (Vol. 50 No. 1). Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung.

Purba, Ambrosius, Setiawan, Setiawan, Goenawan, Hanna, Lesmana, Ronny, Tarawan, Vita M., Rosdianto, Aziiz Mardanarian. Correlation Physical Activity, Energy Balance, and Metabolic Syndrome of Physical Fitness in Elderly Age Group. Vol. 50 No. 1 Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung, 2018. Jurnal.