Satari, Hindra Irawan, Soedjatmiko, Soedjatmiko, Gunardi, Hartono, Singgih, Adrian Himawan, Yolanda, Natharina. (2017). Profile of Immunization Practice by General Practitioners and Pediatricians in Private Setting (Vol. 49 No. 4). Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung.

Satari, Hindra Irawan, Soedjatmiko, Soedjatmiko, Gunardi, Hartono, Singgih, Adrian Himawan, Yolanda, Natharina. Profile of Immunization Practice by General Practitioners and Pediatricians in Private Setting. Vol. 49 No. 4 Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung, 2017. Jurnal.