Maskoen, Ani Melani, Susanto, Herman, Sahiratmadja, Edhyana, Kurniawan, Cynthia. (2016). Methylenetetrahydrofolate Reductase C677T Distribution among Cervical Cancer Patients at Dr. Hasan Sadikin General Hospital (Vol. 48 No. 4). Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung.

Maskoen, Ani Melani, Susanto, Herman, Sahiratmadja, Edhyana, Kurniawan, Cynthia. Methylenetetrahydrofolate Reductase C677T Distribution among Cervical Cancer Patients at Dr. Hasan Sadikin General Hospital. Vol. 48 No. 4 Bandung: Fakultas Kedokteran Unpad Bandung, 2016. Jurnal.