Zou, Mao, Reis, Cesar, Sharma, Manoj, Guo, Jeff Jianfei, Abdullah, Abu S, Lu, Lu, Huang, Wenjie, Bai, Ruixue, Hu, Ping, Zhang, Fan, Zhang, Yan, Zhao, Yong. (2018). The ability to obtain, appraise and understand health information among undergraduate nursing students in a medical university in Chongqing, China (Volume 5, Issue 3). : Wiley.

Zou, Mao, Reis, Cesar, Sharma, Manoj, Guo, Jeff Jianfei, Abdullah, Abu S, Lu, Lu, Huang, Wenjie, Bai, Ruixue, Hu, Ping, Zhang, Fan, Zhang, Yan, Zhao, Yong. The ability to obtain, appraise and understand health information among undergraduate nursing students in a medical university in Chongqing, China. Volume 5, Issue 3 : Wiley, 2018. Jurnal.