Kumala, Fransisca Dewi, Nachrowi, Annisa Puspitasari, Mahardika, Anggara, Simanjuntak, Cindya Klarisa, Sari, Intan Rachmita, Nainggolan, Ginova. (2011). The Prognostic Value of Diabetes Mellitus on Predicting Long-Term Mortality Risk in ST-Segment Elevation Myocardial Infarction Patients Following Percutaneous Coronary Intervention Procedure : an Evidence Case Report (Vol. 61 No. 12). Jakarta: Ikatan Dokter Indonesia.

Kumala, Fransisca Dewi, Nachrowi, Annisa Puspitasari, Mahardika, Anggara, Simanjuntak, Cindya Klarisa, Sari, Intan Rachmita, Nainggolan, Ginova. The Prognostic Value of Diabetes Mellitus on Predicting Long-Term Mortality Risk in ST-Segment Elevation Myocardial Infarction Patients Following Percutaneous Coronary Intervention Procedure : an Evidence Case Report. Vol. 61 No. 12 Jakarta: Ikatan Dokter Indonesia, 2011. Jurnal.